Stäng

BikeTown startade 2010, vi startade en cykelbutik för att vi älskar det här med cykling och vi har inte ångrat en sekund att vi startade butiken.

Vi försöker hela tiden att utveckla butiken för att kunna ge bästa service till alla typer av cyklister. När vi nu tar steget och öppnar en till butik och dessutom en webshop, känner vi att våra drömmar har gått i uppfyllelse.

Vi har hela tiden valt att satsa på kvalité och kända varumärken så som, Crescent, Bianchi, Cube, Shimano, Cannondale, Monark, Lapierre, EcoRide, Walleräng, RockShox, Fox, SRAM mfl. Vi väljer noggrant ut det bästa produkterna från varje varumärke.

Service

I båda butikerna har vi serviceverkstäder som utför alla typer av service och reparationer, med utbildad personal med lång erfarenhet. Vi är auktoriserade Shimano Service Center i båda butikerna.

Butikerna

Vår första butik ligger i norra delen av Falun på Norra Järnvägsgatan 21, en liten gemytlig butik, med allt cyklisten behöver. Andra butiken ligger i sydöstra delen av Falun på Roxnäsvägen 13, här har vi den butiksyta som behövs för att skapa en ”riktig cykelbutik” där vi kan erbjuda allt, även för den mest kräsne cyklisten. Och har vi inte det du behöver så tar vi hem det.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.