Stäng

Cykelhandskar för sommar

Köp sommar online. Stort utbud av kända varumärken. Köp online eller besök våra butiker i Falun och Gävle. Välkommen till Biketown!

Sortering:
Cykelhandskar Fox Airline Drafter
KAMPANJ
339 kr
Ord.pris: 399 kr
Cykelhandskar Fox Attack Pro Fire
KAMPANJ
339 kr
Ord.pris: 399 kr
Cykelhandskar Fox Attack Water
KAMPANJ
381 kr
Ord.pris: 449 kr
Cykelhandskar Fox Flexair
KAMPANJ
Du har aldrig känt sån närkontakt med styret tidigare. Handsken Flexair Glove har en minimalistisk design och känns fantastiskt bekväm och fjäderlätt. Kilar av elastiskt meshtyg mellan fingrarna ökar rörelsefriheten och leder luft genom handsken, vilket ger ökad komfort. Flexair-handsken har även ledande tråd på tumme och pekfinger, så du kan använda din mobil utan att ta av handskarna. 
296 kr
Ord.pris: 349 kr
Cykelhandskar Giro Bravo Gel
KAMPANJ
Enkel och ergonomisk design med nyutvecklad Velcro-strap lösning som gör handsken smidig och lätt att ta på och av. En kortfingerhandske för cyklisten som vill ha en lätt, luftig och prisvärd handske med komfortabel gel-padding för långa turer. Utvecklad med Giros 3-paneldesign som skapar en slät och veckfri innerdel i handsken.
220 kr
Ord.pris: 259 kr
Cykelhandskar Giro Jag
KAMPANJ
Giro Jag EVA padding med Giros optimerade passform. 4- stretch i lycra gör handsken otroligt komfortabel för såväl motionären som cykelpendlaren. Velcro strap som sluter om handleden och ger samtidigt en handske som är lätt att ta på och av.
211 kr
Ord.pris: 249 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Attack
KAMPANJ
Cykelhandskar Pearl Izumi Select är helt nya för i år med en helt ny pad på insdian som förhindrar skav och tar bort trycket på nerverna i händerna.
209 kr
Ord.pris: 349 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Elite Gel Dam
KAMPANJ
Cykelhandskar med slitsark gel i handflatan för optimalt skydd.
239 kr
Ord.pris: 399 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi PRO Aero
KAMPANJ
Supersnabb och smidig cykelhandske från Pearl Izumi. I aerotyg för minsta möjliga luftmotstånd.
239 kr
Ord.pris: 399 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Select Barn
KAMPANJ
Cykelhandskar för barn med slitstarkt material på handflatan och stort smidigt spänne för att enkelt få på sig handskarna.
137 kr
Ord.pris: 229 kr
Handskar Pearl Izumi Divide
KAMPANJ
209 kr
Ord.pris: 349 kr
Handskar Pearl Izumi PRO Aero
KAMPANJ
Snabbaste handskarna du kan ha. Sydda i aerotyg för lågt luftmotstånd och endast syntetiskt skinn på insidan av handen. Det gör att den här handsken blir väldigt lätt och smidig på handen för maximal känsla.
239 kr
Ord.pris: 399 kr
Handskar Pearl Izumi Select

SELECT handskarna är våra mest vadderade handskar, perfekt för alla situationer. Med en 1: 1® gelskumplastplacering som är gjuten för att matcha handens anatomi för optimal support.

299 kr
Handskar Pearl Izumi Select Dam
KAMPANJ

SELECT Glove dam är optimerad för den kvinnliga handen. Vi använder högkvalitativt gelskum för att tillhandahålla vibrationsdämpning och en beprövad 1: 1®-padkonfiguration för att eliminera bulkighet som kan vara en utmaning för mindre händer.

179 kr
Ord.pris: 299 kr
Handskar Pearl Izumi Thermal Lite
KAMPANJ

Unisex handsken Thermal Lite kan användas som en lättviktig cool väderhandske eller skiktad som ett fodrar under kalla förhållanden. Detta är en unisexhandske.

179 kr
Ord.pris: 299 kr

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.