Stäng

Cykelcross

Cykelcross är en tävlingsform där man kör på park liknande banor och vissa partier måste man springa. Så cykeln är utformad att tåla tuffa tag och ojämt underlag. Därför passar cykelcrossen också väldigt bra som allround cykel. Många använder som perfekt pendlar cykel eller kombinerad grus- landsvägsracer. Hos Biketown hittar du ett stort sortiment cykelcross cyklar, beställ cykelcross online. Vi har cykelcross från kända märken som Cannondale, Cube, Bianchi och Lapierre. Ska du köpa cykelcross hittar du alltid de bästa priserna hos Biketown, snabba leveranser och gratis frakt.

Sortering:
Bianchi Zolder Pro Disc, 2020
KAMPANJ
Bianchi Zolder är en toppmatad cykelcross utvecklad tillsammans med Wout Van Aerts som vunnit VM i cykelcross ett flertal gånger. Utrustad med Shimano GRX växlar och bromsar som är helt avsedd för cykelcross.
29 745 kr
Rek.pris: 34 995 kr
Cannondale SuperX 1 2021
NYHET
Cannondale SuperX 1, en tävlingsfärdig cykelcross i toppklass. Byggd med Cannondales klassiska SuperX ram utrustad med Shimano 800 GRX komponenter och i övrigt topp komponenter rakt igenom.
43 999 kr
Cannondale SuperX 2 2021
NYHET
Cannondale SuperX 2, en cykelcross i absolut toppklass. Byggd med Cannondales klassiska SuperX ram utrustad med Shimano GRX komponenter. Övriga komponenter valda med omsorg för att få en perfekt kombination av prestanda och vikt.
36 999 kr
Cannondale SuperX Ultegra, 2019
KAMPANJ
En fullvärdig cykelcross som du kan ta ut direkt på tävlingsbanan. SuperX carbonram lätt och perfekt anpassad för crosscykling, utrustad med Shimano Ultegra växlar och hydrauliska skivbromsar.
28 900 kr
Rek.pris: 38 000 kr
Cube Cross Race C:62 Pro, 2019
KAMPANJ
Tävlingscross från Cube med kolfiber ram och Shimano Ultegra komponenter. Genomgående axlat bak och fram, hydraliska skivbromsar från Shimano och Schwalbe däck.
20 900 kr
Rek.pris: 28 900 kr
Specialized Crux Elite, 2020
KAMPANJ
Specialized Crux Elite är en tävlingscross utvecklad av cyklister i Världstoppen. Cykelcross optimerad ram med Sram Rival växlar och hydraliska skivbromsar tillsammans med DT hjul som står emot påfrestningarna som man utsätter cykeln för i cykelcross. Tracer Pro tubeless däck om man vill köra utan slang.
31 449 kr
Rek.pris: 36 999 kr

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.