Stäng

Cykeldatorer

Cykeldatorn ger dig all information du behöver, antingen för att hitta om du väljer cykeldator med GPS funktion eller för att analysera träningsturen. Dom enklare cykeldatorerna ger dig information så som hastighet, tid, sträcka, medelhastighet och totaldistans. Väljer du dom mer avancerade cykeldatorerna från välkända Garmin, kan du få ut all information så som effekt, puls, GPS med mera. Cykeldatorn ger dig inspiration och effektivare träning.

 

Sortering:
Aerofäste PRO för Garmin cykeldatorer
KAMPANJ
PRO Garmin cykeldatorfäste för Aero styren. Extra smalt fäste för att passa på cyklar med Aero styren.
799 kr
Rek.pris: 999 kr
Cykeldator Cannondale IQ200 Trådlös
KAMPANJ
Cannondale cykeldator IQ200 trådlös, en bra och lättmonterad cykeldator från Cannondale. Visar hastighet, medelhastighet, maxhastighet, distans, totaldistans, tid, klocka, kaloriförbrukning. Auto on/off funktion. Liten och smäcker monteras på styret eller styrstammen.
295 kr
Rek.pris: 340 kr
Cykeldator EcoRide Spintech C1 28 tum
EcoRide Spintech C1 cykeldator som passar EcoRide cyklar av 2016 och 2017 års modell med 28 tums hjul.
890 kr
Cykeldator Ecoride Spintech C2
Cykeldator för Ecoride Ambassadör med Spintech motor.
1 095 kr
Cykeldator Ecoride Spintech C2 27,5 tum
Ecoride Spintech C2 cykeldator.
1 095 kr
Cykeldator Garmin Edge 1030
KAMPANJ
Garmin 1030 GPS EU är den optimala datorn för dig som vill ha information om din träning på högsta nivå. Det själkvlara valet för proffsen!
5 759 kr
Rek.pris: 6 399 kr
Cykeldator Garmin Edge 1030 GPS EU Bundle
KAMPANJ
Garmin 1030 GPS EU är den optimala datorn för dig som vill ha information om din träning på högsta nivå. Det själkvlara valet för proffsen!
I denna version ingår även: pulsband, kadensmätare och hastighetsmätare.
6 209 kr
Rek.pris: 6 899 kr
Cykeldator Garmin Edge 130
KAMPANJ
Edge 130 cykeldator är kompakt men kraftfull med GPS, har allt du behöver för att navigera cykelrundan, ha koll på statistik, hålla kontakten med nära och kära och mycket mer. Allt i en kompakt enhet som du kan ta med dig var som helst och som är extremt lätt.
1 799 kr
Rek.pris: 1 999 kr
Cykeldator Garmin Edge 130 HRM Bundle
KAMPANJ
Det är de små sakerna som gör hela skillnaden, vilket är anledningen till att du kommer att älska Edge 130. Den här kompakta men kraftfulla cykeldatorn med GPS har allt du behöver för att navigera cykelrundan, ha koll på statistik, hålla kontakten med nära och kära och mycket mer. Allt i en kompakt enhet som du kan ta med dig var som helst och som är extremt lätt.
1 979 kr
Rek.pris: 2 199 kr
Cykeldator Garmin Edge 130 MTB Bundle
KAMPANJ

Kompakt och lättanvänd cykeldator med GPS och funktioner för uppmärksam cykling

  • Förenklad och robust design med skarp 1,8-tums display som är lätt att läsa i solljus eller dåligt ljus
  • Med GPS, GLONASS och Galileo-satelliter samt en höjdmätare vet du hur långt, snabbt, hårt och högt du har cyklat på de längsta stigningarna och i de brantaste nedförsbackarna
  • Den har navigering med aviseringar sväng för sväng och visar hur du cyklar tillbaka till platsen där du startade. Hämta banor från Skapa bana i onlinegruppen Garmin Connect och tävla mot Strava Live Segments
  • Datorn är kompatibel med tillbehör för uppmärksam cykling från Varia som bakåtseende radar och smarta cykellampor
  • Uppkopplade funktioner som1 smartaviseringar, väder och mycket mer. Funktionerna LiveTrack och Assistance gör det enkelt att dela din position
  • Batterilitid2: Upp till 15 timmar
1 979 kr
Rek.pris: 2 199 kr
Cykeldator Garmin Edge 530
KAMPANJ
Garmin Edge 530 tar din träning till en ny nivå. Funktioner som navigation, prestationsdynamik, spårning mm gör denna dato till din bästa träningskompis.
3 149 kr
Rek.pris: 3 499 kr
Cykeldator Garmin Edge 530 MTB Bundle
KAMPANJ
Garmin Edge 530 MTB Bundle tar din träning till en ny nivå. Funktioner som navigation, prestationsdynamik, spårning mm gör denna dato till din bästa träningskompis.
3 959 kr
Rek.pris: 4 399 kr
Cykeldator Garmin Edge 530 Sensor Bundle
KAMPANJ
Garmin Edge 530 Sensor Bundle tar din träning till en ny nivå. Funktioner som navigation, prestationsdynamik, spårning mm gör denna dato till din bästa träningskompis.
4 229 kr
Rek.pris: 4 699 kr
Cykeldator Garmin Edge 830
KAMPANJ
Cykeldatorn Edge 830 med pekskärm har dynamisk prestationsregistrering och information som hjälper dig att utvecklas. Oavsett om du är given på prispallen, Kona-kvalificerad, grusnötare, stadspendlare, terrängcyklare eller något däremellan är Edge 830 redo att vara din nya cykelpartner.
4 229 kr
Rek.pris: 4 699 kr
Cykeldator Garmin Edge 830 MTB Bundle
KAMPANJ
Cykeldatorn Edge 830 MTB Bundle med pekskärm har dynamisk prestationsregistrering och information som hjälper dig att utvecklas. Oavsett om du är given på prispallen, Kona-kvalificerad, grusnötare, stadspendlare, terrängcyklare eller något däremellan är Edge 830 redo att vara din nya cykelpartner.
5 039 kr
Rek.pris: 5 599 kr
Cykeldator Garmin Edge 830 Sensor Bundle
KAMPANJ
Cykeldatorn Edge 830 Sensor Bundle med pekskärm har dynamisk prestationsregistrering och information som hjälper dig att utvecklas. Oavsett om du är given på prispallen, Kona-kvalificerad, grusnötare, stadspendlare, terrängcyklare eller något däremellan är Edge 830 redo att vara din nya cykelpartner.
5 309 kr
Rek.pris: 5 899 kr
Cykeldator Shimano Steps SC-E6010
KAMPANJ
Shimano cykeldator SC-E6010, för cyklar utrustade med Shimano STEPS motor. Endast datorn.
1 439 kr
Rek.pris: 1 799 kr
Cykeldator Shimano STEPS SC-E8000
KAMPANJ
Shimano STEPS cykeldator SC-E8000. Cykeldator för STEPS elcyklar.
1 679 kr
Rek.pris: 2 099 kr
Cykeldatorfäste Cannondale Långt
Cykeldatorfäste för bland annat garmin Edge.
160 kr
Cykeldatorfäste Garmin Edge
KAMPANJ
Ett smidigt datorfäste för styret från Garmin som passar Edge datorerna.
323 kr
Rek.pris: 359 kr
Cykeldatorfäste Garmin Edge extended
KAMPANJ

Förlängt cykeldatorfäste för Garmin Edge datorer, gör att du kan hålla huvudet i en naturlig position, så att du har full koll på trafiken och bra överblick på cykeldatorn.

 

351 kr
Rek.pris: 390 kr
Cykeldatorfäste Garmin Quarter Turn Kit
KAMPANJ
85 kr
Rek.pris: 95 kr
Cykelradar Garmin Varia
KAMPANJ

Varia varnar dig för fordon som närmar sig bakifrån, det första radarsystemet i världen för cyklar som varnar för fordon som närmar sig bakifrån på upp till 140 meter integreras trådlöst med Edge cykeldatorer.
Bakljusenheten lyser starkare för att varna fordon som närmar sig om att det finns en cyklist framför

Varia bakåtseende radar från Garmin hjälper till att skapa en säkrare cykelmiljö genom att varna cyklister om fordon som närmar sig bakifrån på upp till 140 meter. Radarbaklampan varnar även fordon som närmar sig om att det är en cyklist framför. Fungerar oberoende eller integreras sömlöst med kompatibla Edge cykeldatorer.

2 699 kr
Rek.pris: 2 999 kr
Cykelradar Garmin Varia Remote
KAMPANJ
Styr din Varia-radar utan att ta händerna från styret. Med fjärrkontrollens tre knappar kan du styra radarns ljusstyrka samt mönster, intensitet, strålfokus (helljus/halvljus) och körriktningsvisare (kräver två bakljus). Dessutom kan du styra funktionen för på/av.
449 kr
Rek.pris: 499 kr
Fartsensor/Kadenssensor 2 Garmin
KAMPANJ

Håll koll på fart och kadens när du cyklar med de här lättinstallerade trådlösa sensorerna.

Fartsensor 2 ansluts till navet på något av hjulen och kalibreras automatiskt med din Edge® cykeldator eller kompatibla Garmin-enhet för att du alltid ska få exakt fart och avstånd, även utan huvudenhet.

Kadenssensor 2 går att fästa på vevarmar av alla storlekar. Den mäter pedalvarv per minut så att du kan få ut mesta möjliga av träningen.

Skicka fart-, distans- och kadensdata i realtid till kompatibla träningsappar eller skärmar med hjälp av ANT+®-anslutning och Bluetooth® Low Energy. En inbyggd odometer – endast för fartsensorn – mäter distansen för att hjälpa dig planera för cykelunderhåll.

Med båda dessa sensorer på cykeln kan du förbättra ditt personbästa eller se hur du står dig mot proffsen.

701 kr
Rek.pris: 779 kr
Garmin Fäste Edge Stem Mount
KAMPANJ

Lämna klungan bakom dig och dina data med det här nya inbyggda Edge-styrstamsfästet.

Det här estetiskt tilltalande fästet är tillverkat av hållbar plast och gör att du kan dra nytta av alla robusta data som Edge tillhandahåller utan att kompromissa med cykelturen. Edge sitter framför dig för enklare positioneringsinformation och ökad säkerhet.

Styrstamsfästet är kompatibelt med 3T Integra-styrstammen. Fästet låser och låser upp din Edge precis som cykelfästet som medföljer enheten vid köpet.

Läs installationsinstruktionerna. Du måste ta bort det övre plastlocket från 3T-styrstammen* före installationen.

359 kr
Rek.pris: 399 kr
Gummiband till cykelfäste
KAMPANJ
40 kr
Rek.pris: 45 kr
Hastighetssensor Shimano SM-DUE10 340 mm
KAMPANJ
Shimano SM-DUE10 hastighetssensor med 340 mm kabel.
263 kr
Rek.pris: 329 kr
Radar Garmin Varia RTL516
KAMPANJ
Garmin Varia RTL516 radarn ger dig synliga och hörbara varningar när fordon närmar sig bakifrån på upp till 140 meters avstånd. Fungerar både med din Edge dator eller app i telefonen.
2 159 kr
Rek.pris: 2 399 kr

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.