Stäng

Mobilväskor

Köp mobilväskor online. Stort utbud av kända varumärken. Köp online eller besök våra butiker i Falun och Gävle. Välkommen till Biketown!

Sortering:
Telefonfäste SP Connect Adapter Kit
Telefonfäste från SP Connect för att fästa telefonen på olika SP Connecthållare. Kitet innehåller förljande: 3 MicroRail Adhesive Mounts, 1 MicroRail adapter, 1 MicroRail 2-Way adapter, 1 MicroRail Link Landscape, 1 MicroRail Link Portrait
149 kr
Telefonfäste SP Connect Universal
Telefonfäste till din telefon som enkelt klistras på telefonen för att sedan kunna fästas på olika SP Connect telefonhållare. Smidigt och tunt fäste som ger många möjligheter till att ha med sig mobilen på ett enkelt sätt under cykelturen.
189 kr
Telefonhållare OXC Aqua 22.2-31.8mm
KAMPANJ
Hållare för din mobiltelefon när du är ute och cyklar. Fästes enkelt på styre eller styrstam och är vattentät. Passar de flesta smartphones i normalstorlek.
254 kr
Rek.pris: 299 kr
Telefonhållare OXC Styre
KAMPANJ
OXC telefonhållare för styre. Håller telefonen säkert på plats.
254 kr
Rek.pris: 299 kr
Telefonhållare OXC Styrstam
KAMPANJ
OXC telefonhållare för styrstam. Enkel att montera och håller telefonen säkert på plats.
211 kr
Rek.pris: 249 kr
Telefonhållare SP Connect Clamp Mount
Smart telefonhållare från SP Connect som man enkelt sätter på cykeln då den har en universalklamma som passar alla tjocklekar på styren. Används tillsammans med SP Connect telefonfäste
189 kr
Telefonhållare SP Connect Micro Bike Mount
Telefonhållare för SP Connect fästen. Monteras på styrstam eller styre som har en diameter mellan 22-32mm. Telefonen kan vridas så den kan vara både vertikal och horisontiel. Monteras utan verktyg.
189 kr
Telefonhållare SP Connect Smartphone Bundle
SP Connect Smartphone Bundle är ett super smidigt sätt att ta med sig mobilen på cykelturen. Man fäster bara det smidiga fästet på mobilen och sedan är det bara att klicka i någon av de medföljande fästena.
329 kr
Telefonhållare SP Connect Universal Mount
Universalhållare för mobiltelefon för alla SP Connect fästen. Placeras på vafritt ställe på cykeln och kan även justera telefonens position.
289 kr
Telefonhållare Thule
KAMPANJ
Kom lätt åt din telefon genom att montera den på styret. Passar styren från 25,4-31,8mm.
295 kr
Rek.pris: 379 kr
Telefonhållarfäste SP Connect Top Cap Mount
SP Connect telefonhållfäste för att sätta som top cap på styrstammen. Byt enkelt ut din befintliga topcap mot denna. För att fästa din mobiltelefon krävs ett Sp Connect fäste.
99 kr

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.