Stäng

Cykelhandskar

Köp cykelhandskar & MTB-handskar online. Stort utbud av kända varumärken. Köp online eller besök våra butiker i Falun och Gävle. Välkommen till Biketown!

Sortering:
Cykelhandskar Bianchi RC
Cykelhandskar med Bianchi design. Gel på insidan av handen för högre komfort och skydd vid eventuell vurpa.
349 kr
Cykelhandskar Fox Ascent
KAMPANJ

Fox lättviktshandske för dig som inte vill få minskad känsla utan bara extra grepp och skydd.

279 kr
Rek.pris: 399 kr
Cykelhandskar Fox Attack Pro Fire
KAMPANJ
279 kr
Rek.pris: 399 kr
Cykelhandskar Fox Attack Water
KAMPANJ
314 kr
Rek.pris: 449 kr
Cykelhandskar Fox Defend Pro Fire
KAMPANJ
Fox Defend Pro Fire har Defend-handskens tålighet och höga prestanda, kombinerat med bra väderskydd. Den är konstruerad med ett tunt men varaktigt vattentätt material.
300 kr
Rek.pris: 429 kr
Cykelhandskar Fox Ranger Fire
KAMPANJ
Fox Ranger Fire Glove kompletterar Fox bästsäljande handske med ett mångsidigt väderskydd. Vattentätt, beprövat AX Suede™ material i handflatan ger hög slitstyrka och en nära passform, under alla väderförhållanden. Silikongrepp på tumme och fingrar ger ökad prestanda och AX Suede™ materialet i handflatan får ytterligare förbättrat grepp. Dessutom ger den förlängda manschetten förbättrat väderskydd när handskarna bärs under en av våra jackor med tillförlitligt väderskydd, vilket skapar en pålitlig spärr mot väder och vind, under alla dina storslagna vinterturer.
209 kr
Rek.pris: 299 kr
Cykelhandskar Fox Ranger Fire Dam
KAMPANJ
Fox Ranger Fire Glove för damer kompletterar Fox bästsäljande handske för kvinnor, med ett mångsidigt väderskydd. Vattentätt, beprövat AX Suede™ material i handflatan ger hög slitstyrka och en nära passform, under alla väderförhållanden. Silikongrepp på tumme och fingrar ger ökad prestanda och AX Suede™ materialet i handflatan får ytterligare förbättrat grepp. Dessutom ger den förlängda manschetten förbättrat väderskydd när handskarna bärs under en av våra jackor med tillförlitligt väderskydd, vilket skapar en pålitlig spärr mot väder och vind, under alla dina storslagna vinterturer.
209 kr
Rek.pris: 299 kr
Cykelhandskar Giro Bravo Gel
KAMPANJ
Enkel och ergonomisk design med nyutvecklad Velcro-strap lösning som gör handsken smidig och lätt att ta på och av. En kortfingerhandske för cyklisten som vill ha en lätt, luftig och prisvärd handske med komfortabel gel-padding för långa turer. Utvecklad med Giros 3-paneldesign som skapar en slät och veckfri innerdel i handsken.
från 220 kr
Rek.pris: 259 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Cyclone Gel
KAMPANJ
Cykelhandskar Pearl Izumi Cyclone gel för kallare dagar på cykeln. Skyddande softshell lager på utsidan som står emot både min och vatten effektivt och på insdian av handsken är det skyddande gelkuddar.
424 kr
Rek.pris: 499 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Select
KAMPANJ

SELECT handskarna är våra mest vadderade handskar, perfekt för alla situationer. Med en 1: 1® gelskumplastplacering som är gjuten för att matcha handens anatomi för optimal support.

254 kr
Rek.pris: 299 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Select Dam
KAMPANJ

SELECT Glove dam är optimerad för den kvinnliga handen. Vi använder högkvalitativt gelskum för att tillhandahålla vibrationsdämpning och en beprövad 1: 1®-padkonfiguration för att eliminera bulkighet som kan vara en utmaning för mindre händer.

209 kr
Rek.pris: 299 kr
Cykelhandskar Pearl Izumi Thermal Lite
KAMPANJ

Unisex handsken Thermal Lite kan användas som en lättviktig cool väderhandske eller skiktad som ett fodrar under kalla förhållanden. Detta är en unisexhandske.

179 kr
Rek.pris: 299 kr
Handskar Pearl Izumi Cyclone Gel Dam
KAMPANJ
Pearl Izumi Cyclone Gel för damer är en vadderad hanske för temperaturer ner till någon minusgrad. handskarna har även en tunn gel i handflatan för att skydda nerverna i handen.
594 kr
Rek.pris: 699 kr
Handskar Pearl Izumi P.R.O. Barrier WxB
KAMPANJ
719 kr
Rek.pris: 1 199 kr
Handskar Pearl Izumi Select Softshell
KAMPANJ
Den bästa allround vinterhandsken, inte för tjock för att få bra grepp, klarar ner till -10 utan problem.
239 kr
Rek.pris: 399 kr
Handskar Pearl Izumi Select Softshell Dam
KAMPANJ
Den bästa allround vinterhandsken, inte för tjock för att få bra grepp, klarar ner till -10 utan problem.
329 kr
Rek.pris: 549 kr
Handskar Shimano Windbreak Thermal Reflective
KAMPANJ
Shimano Windbreak Thermal cykelhandskar som passar alla typer av cykling i kall väderlek. Sköna vindtäta och stoppade cykelhandskar med reflexer, perfekt passform.
319 kr
Rek.pris: 399 kr

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.